W Walentynkowy wieczór zapraszamy serdecznie do Restauracji  ,,Pasjami” na wyjątkową kolację z pomarańczową nutą, której smak i aromat pobudzi zmysły i dostarczy niezapomnianych wrażeń podniebieniu. Kameralne wnętrza restauracji  w ten wieczór oświetlone będą jedynie blaskiem świec, a  najpiękniejsze  utwory muzyczne w wykonaniu na fortepianie zapewnią wyjątkowo subtelną atmosferę wieczoru.


Menu

 

Amuse-bouche

Paté z kaczych wątróbek podane na maślanej brioszce z chutneyem pomarańczowym i pistacjami.

Zupa:

Aksamitny krem z żółtej marchwi i czarnej rzepy z kruszonym orzechem i pesto z pietruszki.

Intermezzo:

Sorbet cytrynowy z prosecco.

Danie główne:

Kaczka sous-vide podana z gratin buraczanym z kozim serem, purée ziemniaczanym i sosem pomarańczowym.

Lub

Smażony sandacz podany na risotto szafranowo-cytrynowym z grzybami shimeji.

Deser:

Tarta czekoladowa podana z karmelizowanymi pomarańczami i lodami słony karmel.

Napoje:

Woda mineralna
Kawa lub herbata

 

Cena: 130 zł/osoba

*********************************
Rezerwacja: tel. 58 55 55 904 / 845, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Menu dostępne wyłącznie w dn. 14.02.2019.

 

Zapraszamy!