Zapraszamy do spędzenia Świąt Wielkanocnych w rodzinnym gronie w Restauracji ,,Pasjami...", przy specjalnej świątecznej odsłonie Bufetów Niedzielnych (tym razem wyjątkowo również w Lany Poniedziałek).

 

W programie:

    Bufet w formule nielimitowanej w godz. 13:00-16.30
    Muzyka na żywo w godz. 13.00-15.00


Cena zawiera nielimitowane dania z bufetu i napoje bezalkoholowe oraz karafkę 0,5 l wina domowego / 2 osoby.

Istnieje możliwość dopłaty do open bar - piwo oraz wino - w cenie 20 zł/ osoba.

Dzieci do lat 3 - bezpłatnie, od 4 do 8 lat - 60 zł, od 9 lat - 120 zł

 

MENU

Niedziela, 21 kwietnia

 

Bufet zimny:

  • Gotowany rostbef z rozmarynem i pieczonym czosnkiem z sosem musztardowym.
  • Pieczona polędwica wieprzowa w majeranku z sosem chrzanowym.
  • Marynowany w soku z buraka łosoś z koprem i kaparami.
  • Filet z wędzonego pstrąga z kwaśną śmietaną i salsą z kiszonego ogórka.
  • Śledź marynowany w wiśniach z siekanym szczypiorkiem.
  • Sałatka z pieczonych warzyw z kozim serem i prażonymi orzechami nerkowca.
  • Sałatka z młodego szpinaku z wędzoną kaczką, gotowaną gruszka i dressingiem musztardowym.
  • Sałatka z pieczonego ziemniaka z porem, kaparami, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną.

Zupa:

  • Żur z białą kiełbasą i borowikami.

Bufet gorący:

  • Pieczony sandacz  w sosie cytrynowym z siekanym koprem.
  • Eskalopki z indyka w sosie estragonowym.
  • Pieczeń wołowa z sosem własnym.
  • Puree ziemniaczane aromatyzowane truflą.
  • Palona kasza gryczana z młodą cebulką i pietruszką.
  • Marchew karmelizowana z miodem i pomarańczami.

Desery:

  • Sernik wiedeński z czekoladą.
  • Babka piaskowa z cukrem lawendowym.
  • Mazurek z powidłami.
  • Krojone owoce.

Napoje:

  • Kawa, herbata
  • Woda mineralna, soki owocowe
  • Karafka wina domowego (0,5l) dla dwóch osób
Cena: 120 zł / osoba

 

 

poniedziałek, 22 kwietnia

Bufet zimny:

  • Gotowany rostbef z rozmarynem i pieczonym czosnkiem z sosem musztardowym.
  • Pieczona polędwica wieprzowa w majeranku z sosem chrzanowym.
  • Marynowany w soku z buraka łosoś z koprem i kaparami.
  • Filet z wędzonego pstrąga z kwaśną śmietaną i salsą z kiszonego ogórka.
  • Śledź marynowany w wiśniach z siekanym szczypiorkiem.
  • Sałatka z pieczonych warzyw z kozim serem i prażonymi orzechami nerkowca.
  • Sałatka z młodego szpinaku z wędzoną kaczką, gotowaną gruszką i dressingiem musztardowym.
  • Sałatka z pieczonego ziemniaka z porem, kaparami, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną.

Zupa:

  • Żur z białą kiełbasą i borowikami.


Bufet gorący:

  • Smażony łosoś w sosie porowym.
  • Polędwica wieprzowa w sosie grzybowym.
  • Mostek wołowy podany z gruszkowym demi-glace.
  • Ziemniaki w mundurkach z tymiankiem.
  • Kaszotto z brunatną pieczarką.
  • Fasola szparagowa z groszkiem cukrowym i masłem cytrynowym.

Desery:

  • Babka piaskowa w czekoladzie
  • Sernik z cynamonem i rodzynkami.
  • Tarta czekoladowo-chałwowa.
  • Mazurki marcepanowe.

Napoje:

  • Kawa, herbata
  • Woda mineralna, soki owocowe
  • Karafka wina domowego (0,5l) dla dwóch osób

Cena: 120 zł / osoba

 

Rezerwacja: tel. 58 55 55 845 / 904, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.