W ten pełen wyrazów uczuć wieczór zapraszamy serdecznie do Restauracji  ,,Pasjami” Hotelu Rezydent Sopot.... stylowe, a jednocześnie kameralne wnętrza restauracji  w ten wieczór oświetlone będą jedynie blaskiem świec, wyśmienite, przygotowane specjalnie na tę okazję menu dostarczy rozkoszy podniebieniu a  najpiękniejsze  utwory muzyczne w wykonaniu na fortepianie zapewnią wyjątkowo subtelną atmosferę wieczoru.

 

Menu

Amuse bouche:

Ostryga z cytrynowym dressingiem z szalotką i siekanym chili.

Zupa:

Aksamitny krem z brukwi z karmelizowaną gruszką, amarantusem i orzechami pinii

Intermezzo:

Sorbet z papaji z limonką i Prosecco

Danie główne:

Pierś kacza podana na paście z batata z sałatką z sakury, chipsem z buraka i pesto z pokrzywy
lub
Łosoś bałtycki podany z purée z zielonego groszku i mleka kokosowego z topinamburem  i emulsją paprykową.

Deser:
Mus z gorzkiej czekolady aromatyzowany chili  podany na migdałowym biszkopcie z sosem kajmakowym i granatem.

Napoje:
Woda mineralna
Kawa lub herbata

Cena: 120 zł / osoba

*********************************
Rezerwacja: tel. 58 55 55 904 / 845, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Zapraszamy!