Serdecznie zapraszamy do skorzystania z okolicznościowej edycji Rodzinnych Bufetów Niedzielnych i spędzenia Świąt Bożego Narodzenia w kameralnych wnętrzach Restauracji ,,Pasjami...".

 W programie:


• Bufet w formule nielimitowanej w godz. 13:00-16.30
• Muzyka na żywo w godz. 13.00-15.00

Cena: 90 zł / osoba

 

Cena zawiera nielimitowane dania z bufetu i napoje bezalkoholowe oraz karafkę 0,5 l wina domowego / 2 osoby.
Istnieje możliwość dopłaty do open bar - piwo oraz wino - w cenie 20 zł/ osoba.

Dzieci do lat 3 - bezpłatnie, od 4 do 8 lat - 45 zł, od 9 lat - 90 zł

 

Menu


25 grudnia 2017


Przystawki zimne

  • Marynowany łosoś w imbirze i świeżym koprze
  • Filety śledzia ze smażonymi grzybami
  • Wybór ryb podanych z sosem chrzanowym
  • Szynka wieprzowa marynowana w musztardzie Dijon
  • Pasztet z dziczyzny z sosem cumberland
  • Wybór pieczonych wędlin z marynatami i sosem tatarskim
  • Pieczywo i masło

Bufet sałatkowy

  • Sałatka Nicejska z tuńczykiem i jajkami gotowanymi
  • Sałatka z wędzonej piersi kurczaka z sosem koktajlowym
  • Mix sałat z grillowanymi grzybami i vinaigrette balsamicznym

Dania gorące

  • Krem z borowika aromatyzowany koprem włoskim
  • Pieczony dorsz podany na porach w śmietanie
  • Gotowana sous-vide polędwica wieprzowa podana z kurkami
  • Pieczone filety z kurczaka w sosie rodzynkowym
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Smażone kopytka
  • Kapusta wigilijna
  • Ziemniaki po Piekarsku

Bufet deserowy

  • Wybór ciast świątecznych: makowiec, sernik, pierniki świąteczne
  • Kutia
  • Kosz mandarynek
  • Orzechy, migdały

Napoje

  • Kompot z suszu
  • Soki owocowe
  • Woda mineralna
  • Kawa lub herbata
  • Karafka wina 0,5l na parę
 

26 grudnia 2017

Przystawki zimne

  • Marynowany łosoś w imbirze i świeżym koprze
  • Filety śledzia ze smażonymi grzybami
  • Wybór ryb podanych z sosem chrzanowym
  • Szynka wieprzowa marynowana w musztardzie Dijon
  • Pasztet z dziczyzny z sosem cumberland
  • Wybór pieczonych wędlin z marynatami i sosem tatarskim
  • Pieczywo i masło

Bufet sałatkowy

  • Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych z tymiankiem 
  • Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą i kozim serem
  • Sałatka Nicejska z tuńczykiem i jajkami gotowanymi

Dania gorące:

  • Kremowa zupa z buraka z kwaśną śmietaną
  • Smażony karp podany z sosem borowikowym i koprem
  • Pieczona pierś z indyka w sosie piernikowym
  • Pieczona szynka w miodzie z aromatem goździków/ Roast ham with honey and cloves
  • Pierogi z kaszą gryczaną i twarogiem z karmelizowaną cebulą
  • Pieczone ziemniaki
  • Smażone kopytka
  • Kapusta wigilijna

Bufet deserowy:

  • Wybór ciast świątecznych: makowiec, sernik, pierniki świąteczne
  • Mus serowy
  • Kosz mandarynek
  • Orzechy, migdały

Napoje

  • Kompot z suszu
  • Soki owocowe 
  • Woda mineralna
  • Kawa lub herbata
  • Karafka wina 0,5l na parę

 

Rezerwacja: tel. 58 55 55 905 / 845, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.