Serdecznie zapraszamy do skorzystania z okolicznościowej edycji Rodzinnych Bufetów Niedzielnych i spędzenia Świąt Bożego Narodzenia w kameralnych wnętrzach Restauracji ,,Pasjami...".

 W programie:


• Bufet w formule nielimitowanej w godz. 13:00-16.30
• Muzyka na żywo w godz. 13.00-15.00

Cena: 130 zł / osoba

 

Cena zawiera nielimitowane dania z bufetu i napoje bezalkoholowe oraz karafkę 0,5 l wina domowego / 2 osoby.
Istnieje możliwość dopłaty do open bar - piwo oraz wino - w cenie 20 zł/ osoba.

Dzieci do lat 3 - bezpłatnie, od 4 do 8 lat - 65 zł, od 9 lat - 130 zł

 

Menu


25 grudnia 2019


Przystawki zimne

  • Schab nadziewany śliwką wędzoną podany na paście z tartego chrzanu.
  • Gotowany rostbef wołowy podany z salsą z suszonych moreli i miodu gryczanego.
  • Pasztet z dziczyzny z pistacjami i ostrą ćwikłą.
  • Śledź z czerwoną cebulą i rodzynkami gotowanymi w czerwonym winie.
  • Wędzony pstrąg na ciepło z musem musztardowym i szczypiorkiem.
  • Solony łosoś z siekanym koprem i kwaśną śmietana.

Bufet sałatkowy

  • Sałatka z karmelizowanej dyni z kozim serem, pietruszka i prażonymi migdałami.
  • Sałatka nicejska z tuńczykiem, ziemniakami, fasolką i jajkiem gotowanym.
  • Sałatka z młodego szpinaku z plastrami wędzonej kaczki, pieczoną dynią i serem lazur.

Dania gorące

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem.
  • Pieczony sandacz podany z sosem porowo-cebulowym.
  • Eskalopki z indyka w sosie kurkowym z estragonem.
  • Pieczeń wołowa w sosie z ciemnego piwa.
  • Pieczone ziemniaki z koperkiem i prażona cebulą.
    Palona kasza gryczana z boczkiem.
  • Fasola szparagowa z masłem szałwiowym.
  • Duszona kapusta kwaszona z borowikami i śliwkami.

Bufet deserowy

  • Sernik wiedeński z rodzynkami.
  • Makowiec z bakaliami i cytrynowym lukrem.
  • Babka piaskowa z czekoladą.
  • Piernik z marmoladą z czarnej porzeczki.
  • Owoce krojone
  • Bakalie

Napoje

  • Kompot z suszu
  • Soki owocowe
  • Woda mineralna
  • Kawa lub herbata
  • Karafka wina 0,5l na parę
 

26 grudnia 2019

Przystawki zimne

  • Schab nadziewany śliwką wędzoną podany na paście z tartego chrzanu.
  • Gotowany rostbef wołowy podany z salsą z suszonych moreli i miodu gryczanego.
  • Pasztet z dziczyzny z pistacjami i ostrą ćwikłą.
  • Śledź z czerwoną cebulą i rodzynkami gotowanymi w czerwonym winie.
  • Wędzony pstrąg na ciepło z musem musztardowym i szczypiorkiem.
  • Solony łosoś z siekanym koprem i kwaśną śmietana.

Bufet sałatkowy

  • Sałatka z karmelizowanej dyni z kozim serem, pietruszka i prażonymi migdałami.
  • Sałatka nicejska z tuńczykiem, ziemniakami, fasolką i jajkiem gotowanym.
  • Sałatka z młodego szpinaku z plastrami wędzonej kaczki, pieczoną dynią i serem lazur.

Dania gorące:

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem.
  • Mini steki z łososia w sosie szafranowym z tymiankiem.
  • Pieczona szynka w sosie musztardowym.
  • Kaczka pieczona w sosie wiśniowym.
  • Pieczone ziemniaki z rozmarynem.
  • Gotowane kluski ziemniaczane z masłem czosnkowym.
  • Duszona kapusta kwaszona z borowikami i śliwkami
  • Pieczone warzywa korzeniowe.

Bufet deserowy:

  • Sernik wiedeński z rodzynkami.
  • Makowiec z bakaliami i cytrynowym lukrem.
  • Babka piaskowa z czekoladą.
  • Piernik z marmoladą z czarnej porzeczki.
  • Owoce krojone
  • Bakalie

Napoje

  • Kompot z suszu
  • Soki owocowe 
  • Woda mineralna
  • Kawa lub herbata
  • Karafka wina 0,5l na parę

 

Rezerwacja: tel. 58 55 55 904 / 845, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.