Steak Show to propozycja dla wszystkich koneserów steków, którzy cenią sobie najwyższą jakość smaku, przyjazną atmosferę w stylowych wnętrzach i możliwość poznania tajników profesjonalnej sztuki kulinarnej.

Czwartki, od godz. 17.00

Wszystkie steki przygotowywane są przy stoliku gości z elementami flambirowania, zapewniając optymalne wysmażenie mięsa, a czas oczekiwania uprzyjemnią kulinarne ciekawostki z tajemnych receptur Szefa Kuchni.

 

W Menu

Stek z rozbefu wołowego 65zł/ 250g
Stek z wołowiny charakteryzującej się niezwykle delikatnym i kruchym mięsem, polecany z sosem béarnaise lub pieprzowym. 

Stek z antrykota wołowego 60zł/ 250g 
Stek z antrykota z irlandzkiej wołowiny, polecany dla miłośników przeciwstawnych smaków. Chudy stek „rib eye" z lekko tłustą otoczką, która nadaje mięsu niezwykłą puszystość. Doskonały z sosami béarnaise lub pieprzowym. 

Stek z polędwicy wołowej 95zł/250g
Stek z polędwicy wołowej najwyższej jakości flambirowany Wiśniówką. Doskonały z sosami béarnaise oraz pieprzowym.

Stek ze schabu wieprzowego 45zł/ 250g
Stek ze schabu wieprzowego z kością flambirowany Żubrówką. Doskonale komponuje się z sosem z gąsek zielonych.

Stek z łososia 40zł/ 200g 
Steki z ryb dla wszystkich tych, którzy kochają owoce morza. Zdrowe i niezwykle apetyczne. Polecane z sosami holenderskim i virgine.

 

Dodatki wliczone w cenę steku:

  • domowe frytki
  • ryż pilaw
  • bukiet blanszowanych warzyw
  • mix sałat z klasycznymi dodatkami
  • sałata cesarska
  • ziemniaki pieczone

 

Sosy do steków:

  • sos Bearnaise
  • sos z gąsek zielonych
  • sos pieprzowy
  • sos virgine
  • sos holenderski
  • sos czosnkowy
  • sos demi-glace

 

Zapraszamy już od 1 września!

 

Rezerwacja: tel. 58 55 55 904 / 845