Steak Show to propozycja dla wszystkich koneserów steków, którzy cenią sobie najwyższą jakość smaku, przyjazną atmosferę w stylowych wnętrzach i możliwość poznania tajników profesjonalnej sztuki kulinarnej.
Czwartki, od godz. 17.00
Wszystkie steki przygotowywane są przy stoliku gości z elementami flambirowania, zapewniając optymalne wysmażenie mięsa, a czas oczekiwania uprzyjemnią kulinarne ciekawostki z tajemnych receptur Szefa Kuchni.
W Menu
Stek z rozbefu wołowego 65zł/ 250g
Stek z wołowiny charakteryzującej się niezwykle delikatnym i kruchym mięsem, polecany z sosem béarnaise lub pieprzowym.
Stek z antrykota wołowego 60zł/ 250g
Stek z antrykota z irlandzkiej wołowiny, polecany dla miłośników przeciwstawnych smaków. Chudy stek „rib eye" z lekko tłustą otoczką, która nadaje mięsu niezwykłą puszystość. Doskonały z sosami béarnaise lub pieprzowym.
Stek z polędwicy wołowej 95zł/250g
Stek z polędwicy wołowej najwyższej jakości flambirowany Wiśniówką. Doskonały z sosami béarnaise oraz pieprzowym.
Stek ze schabu wieprzowego 45zł/ 250g
Stek ze schabu wieprzowego z kością flambirowany Żubrówką. Doskonale komponuje się z sosem z gąsek zielonych.
Stek z łososia 40zł/ 200g
Steki z ryb dla wszystkich tych, którzy kochają owoce morza. Zdrowe i niezwykle apetyczne. Polecane z sosami holenderskim i virgine.
Dodatki wliczone w cenę steku:
- domowe frytki
- ryż pilaw
- bukiet blanszowanych warzyw
- mix sałat z klasycznymi dodatkami
- sałata cesarska
- ziemniaki pieczone
Sosy do steków:
- sos Bearnaise
- sos z gąsek zielonych
- sos pieprzowy
- sos virgine
- sos holenderski
- sos czosnkowy
- sos demi-glace
Zapraszamy już od 1 września!
Rezerwacja: tel. 58 55 55 904 / 845