Bufety Niedzielne w Restauracji ,,Pasjami…” to doskonała propozycja na zorganizowanie rodzinnej uroczystości - urodzin, chrzcin, rocznicy czy też spotkania świątecznego w swobodnej konwencji, a jednocześnie eleganckiej oprawie.
To również idealny pomysł na niedzielny obiad, który można połączyć ze spacerem uliczkami Sopotu.

Co tydzień Szef Kuchni prezentuje inne menu, oparte na tradycyjnej kuchni polskiej, acz wzbogacone o kulinarne niespodzianki w ramach cyklu ,,Z Kuchni Świata” lub live cooking.
Dodatkowo, w cenę menu wliczona jest karafka wina dla dwóch osób.

A wszystko to umilają piękne dźwięki fortepianu….

W programie:
  • Bufet w formule nielimitowanej w godz. 13:00-16.30
  • Muzyka na żywo w godz. 13.00-15.00

Cena: 85zł / osoba

Cena zawiera nielimitowane dania z bufetu i napoje bezalkoholowe oraz karafkę 0,5 l wina domowego / 2 osoby.
Istnieje możliwość dopłaty do open bar - piwo oraz wino - w cenie 20 zł/ osoba.

Dzieci do lat 3 - bezpłatnie, od 4 do 8 lat - 40 zł, od 9 lat - 85 zł



Menu 16 czerwca

Przekąski:

  • Gotowany rostbef sous-vide z sosem chrzanowym.
  • Plastry wolno pieczonego karku wieprzowego z sosem musztardowym.
  • Wędzony pstrąg z sosem aioli.
  • Koktajl z krewetki z warzywami i sosem słodko-kwaśnym.
  • Pasztet z soczewicy zielonej z kwaszonym ogórkiem.

Sałatki:

  • Klasyczna sałatka Cezar z kurczakiem.
  • Sałatka Grecka z marynowanymi oliwkami i serem feta.
  • Bufet ze świeżymi warzywami i sałatami.

Zupy:

  • Krem ze szczawiu z szczypiorkiem i oliwą czosnkową.

Dania główne:

  • Pieczona tilapia w sosie cytrynowym z koperkiem.
  • Żeberka wieprzowe confit w sosie własnym.
  • Pieczeń wołowa w sosie pieprzowym.
  • Gnocchi ziemniaczane z oliwą truflową i zielonym pieprzem.
  • Pieczone ziemniaki w mundurkach.
  • Warzywa gotowane z masłem tymiankowym.

Desery:

  • Karpatka z kremem maślanym.
  • Mix ciast.
  • Owoce krojone.

Napoje:

  • Kawa, herbata
  • Woda mineralna, soki owocowe
  • Karafka wina domowego (0,5l) dla dwóch osób

 

 

Rezerwacja

W przypadku rezerwacji na więcej niż 6 osób
prosimy o kontakt telefoniczny

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Formularz rezerwacyjny

lub